deq_mas's FotoPages

By: deq mas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Dec-2008 16:04 Email | Share | | Bookmark
~Micronet International College IADCS 2007 Intakes~



cuba cari which one is me hihi...


Friday, 5-Dec-2008 13:08 Email | Share | | Bookmark
~Micronet International College Gala Night 2008~

@ Indera Kayangan Ball Room, Empire Hotel and Country Club
5 November 2008

Individual Pictures can be uploaded from:
http://s142.photobucket.com/albums/r95/nurdeenah/MIC%20Gala%20Night%202008/

all the pictures was taken by kak zai, she's good.. hihi, i like the picture yang dia ambik, semua cantik-cantik belaka.. tq kak zai..

semua gmbr disini adalah hasil cuplikan dari fotopages kak zai http://zakirah194.fotopages.com/?entry=1748691&page=0 saya pinjam je ni hihi..









































Thursday, 2-Oct-2008 20:46 Email | Share | | Bookmark
~Selamat Hari Raya~

setelah anak bulan yang di skodeng tak nampak jugak (penglihatan anak bulan telah dibuat pada 30 hari bulan lepas). maka hari raya jatuh pada hari ni, disini aku nak ambik kesempatan ini nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin andai ada terkasar bahasa, terguris perasaan, terlepas perbuatan (cheh betul ke tak BM aku ni) apa2 pun selamat berhari raya, drive safely ketika beraya, jgn main mercun.. ok



dan yang pastinya, aku kena lah dapat angpau raya kan kan kan, korang jangan le pura-pura lupa nak bagi pulak, aku tetap maintain baby ni hehehehehe



Tuesday, 30-Sep-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
~Upin dan Ipin 2008~ Episode 7 - 12

Episode 7


Episode 8


Episode 9


Episode 10


Episode 11


Episode 12


Tuesday, 30-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
~Upin dan Ipin 2007~ Episode 1 - 6

Episode 1


Episode 2


Episode 3


Episode 4


Episode 5


Episode 6


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net